08.05.2008 – Päevade tempo ei ole raugenud

Ajaveeb

08.05.2008 – Päevade tempo ei ole raugenud

Nagu see flegmaatiku ja kilpkonnade anekdoot, et "panid muudkui viuh! ja viuh! mööda". Täna hommikul sai kaua magada, tervelt üheksani, siis hakkas Priit nihelema. Tavapärane ärkamine on viimasel ajal ikka sinna poole kaheksa või varasema kanti tüürinud.

Ei, ma ei kurda, kõik on hästi. Tegelikult olen jõudnud isegi filmikesi vaadata, tituleerides seda uhkelt muidugi "venitamiseks" – ühed kavalad jõuharjutused teevad mu jalakesed pisut kangeks, nii et paras on erinevates asendites põrandal aeleda.

Dekanaadist on selline info, et nüüd ühe aasta nihverdame veel vana rasva peal. Ehk ma olin bakalaureuses piisavalt tubli ja nüüd saab veel mõned punktid üle kanda, nii et ma jääks täpselt piiri peale, kust välja ei visata. Mis järgmisel aastal juhtub, see on muidugi omaette küsimus. Ja dekanaadis käies sattusin puhtjuhuslikult kokku ühe õppejõuga, kes küsis, et arvestust ei taha teha? Mina: "????". Ütleme nii, et olin asjadest pisut valesti aru saanud ja homme lähen arvestust tegema. Mis seal ikka, jälle avatud materjalid ja ei ole võimalik alla 50% saada, eks ju?

Trenni on ka ohtralt tehtud, sellel nädalal peaaegu 15 tundi. Aga üldiselt ikka rahulikult ja meeldivalt. Lasknud oleme ohjeldamatult ja ühel hetkel oli juba tunne, et hakkab tulema. Eriti püsti. Ühes trennis lasin 10 lasuga 80 punkti, kusjuures üks oli 3 silma trahv… Ehk 9 lasuga 77 silma. Ja järgmises trennis lasin 50 lasust kolm trahvi. Aga veel järgmises trennis lasin ühe seeria kolm esimest lasku kõik mööda, nii et arenguruumi on jätkuvalt. Kusjuures üldarenguga ma olen rahul, nüüd ma lasen ikka keskele juba, mitte ainult ülesse paremale, nagu mul laagri ajal kombeks oli. Lamades pole üldiselt viga, ainult korra viide märki lastes olid esimeses märgis väga kahtlased vead, kõik ühes kohas. Aga trenni lõpus saime sellest jagu. Vaatame, mis laager toob.

Homme algab idee poolest siis Haanjas selle suve teine laager, ainult meie Priiduga viilime. Koormustest ja muud huvitavad asjad Tartus. Näiteks seesamune eelmainitud arvestustöö.