10.11.2011 – Esimesed triibulised

Ajaveeb

10.11.2011 – Esimesed triibulised

Täna sai sellel talvel esimest kohta päris laskesuusatamist tehtud. Tegelikult küll väikeste mööndustega, näiteks trahviringi ei olnud jne.

Priit:

Ma ei oska paremini tänast päeva iseloomustada. Ei olnud tõesti minu päev. Ma nüüd ei ole päris kindel, kas see tänane tulemus minu tegelik tase on aga jah … hetkel on must-valgel just nii kirjas. Kripeldama midagi oluliselt ei jää – tegin enda parima. Kui aus olla, siis ma ei oska ise ka öelda miks tulemus nii kehv oli. Füüsiline vorm on hea ja ka laskmises olen treeningutel olnud igati tasemel. Sõidu poole pealt isiklikult sisemas loodan, et kukkusin kõvasti suuskade valikul sisse – ei muud. Kas see nii ka on, eks näis. Laskmise koha pealt ei olnud ka pilt hull ega lootusetu – kõik oli justkui OK,  ainult märgid ei kukkunud.  Teisipäeval saab uuesti kimada. Ei garanteeri midagi, kuid üritan paremini.

Eveli:

Tulin-nägin-sõitsin, seekord ei võitnud;) Ega siin pole mingi Otepää tiir, kus saad laskuda, siin tullakse ikka hing paelaga kaelas laskma ja seda ma eriti harjutanud pole. Algselt oli mul kirjas küll 0+5, aga tegelikult lasin ikkagi 1+3. Sõitsin enam-vähem, lihtsalt sellist võimu pole kuskilt võtta. Tegelikult mulle meeldis. Ülehomme hakkan koju sõitma.

 

TULEMUSED

2 thoughts on 10.11.2011 – Esimesed triibulised

  1. Rahulikul!
    Trenni on tehtud korralikult, küll tuleb järgnevatel jõuproovidel ka rahuldustpakkuv resultaat. Aga küsimus kah. Vaatan, et eelmisel hooajal silma paistnud Jan Treier ja Johanna Talihärm pole võistlenud, kas nad ikka jätkavad sportlasteed ja järgmistel võistlustel on platsis?

Comments are closed.