A, mis muud

Ajaveeb

A, mis muud

Pärast seda, kui ma retsensendi arvamuse kätte sain, ma enam kaitsmise pärast suurt ei muretsenud. Tekst  oli enam-vähem peas, teemat ma ka ju valdasin ja kui komisjoni esimees mulle "suurepärast" pakub, siis ei saa midagi väga viltu minna.

Väike närv oli ikka sees, aga see polnud midagi uut. Nagu võistlustel. Ja mõlemal juhul ma tean, et ma olen valmis. Niisiis, hakkame peale.

Hääl väriseb, seda küll. Hiljem selgub, et märksa vähem, kui minu järel esinenud tütarlapselel. Veel hiljem selgub, et ka tema saab A. Mõned sõnad lähevad kergelt sassi. Kurk kuivab ka, hääl tahab kohati ära minna. Kui aga juba programmi demonstreerimiseni jõuan, olen omadega mäel, "regulaaravaldiste genereerija" lõik on läbi. Küsimuste vooruks olen juba või sees. Vastuseid ma ju tean. Õnnelik lõpp. Priit väitis, et ma olin tubli.

Vahepeal oli pisut praadimist, eriti seetõttu, et neljas esineja osutus väga töökaks ja jutukaks tütarlapseks, kelle kaitsmisele kulus nii umbes tund – vastused küsimustele polnud mitte ühelauselised nagu enamustel, vaid pigem üheleheküljelised. Samuti olevat tema töö olnud umbes 80 lehekülge. Noor tüdruk, huvi on, miks mitte. Ka tema sai A. Hinnete teadasaamine, päeva peale C ja kolm A-d. Õnnitlused ja juhhuu! oligi ülikool samahästi kui läbi. Bakalaureusekraad. Ei, veel siiski mitte, tuleb viia tõend, et mul raamatukogu jms kõik korras on.

Seejärel käisime Priiduga korra poodlemas (lõpuriideid, mis muud. Ei leidnud.) ning võtsime suuna Rolandi lõpetamisele. Roland lõpetas 4-aastase bakalaureuse metsatööstuse erialal. Aega läks, aga asja sai. Lõputöö sai B. Varsti on sama asi ees Indrekul. Siis käisime veel poodlemas ning mingi idee hakkas juba tekkima. Noh, päris paljalt ei pea minema, varuvariandid on ikka olemas;)

Oli tore suvepäev. Täna, st laupäeval on Xdream. Otepääl. Ja siis tuleb laager. 

One thought on A, mis muud

  1. Tubli!
    Me teadsime, et Sa suudad seda 😀 Tere tulemast kĂ”rgarutute klubisse!

Comments are closed.